ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی: مردم، سرمایه اجتماعی پلیس هستند رهبر معظم انقلاب در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت اطلاعات: تنها راه‌حل مشکلات، پایبندی به مبانی انقلاب است +فیلم و عکس دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین با قالیباف (۴ اسفند ۱۴۰۳) وداع با سیدحسن نصرالله، رهبری که تاریخ مقاومت را رقم زد القسام جسد یک اسیر صهیونیست را به صلیب سرخ تحویل داد (۳ اسفند ۱۴۰۳) ابراز نگرانی سازمان ملل از حملات مستمر رژیم صهیونیستی به کرانه باختری ایران بستر مناسبی برای بروز توانمندی‌های کشور‌های اوراسیا در تبادلات تجاری و رونق اقتصادی است رژیم صهیونیستی خواستار شد: آزادی ۲۲ اسیر زن در مرحله دوم توافق آتش بس غزه مظفری: همایش علمی کشور‌های عضو اکو در حوزه نوآوری، در استان خراسان رضوی برگزار می‌شود مذاکره روس اتم با ایران درباره ساخت یک نیروگاه اتمی دیگر ادامه ادعاهای ترامپ علیه ایران و مقاومت لهستان به تنش میان ترامپ و زلنسکی واکنش نشان داد نقض ۳۵۰ باره توافق آتش بس غزه توسط رژیم صهیونیستی اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال به صندوق‌های پژوهش و فناوری خراسان رضوی
سرخط خبرها

روایت وزیر اطلاعات از کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام‌عیار علیه ایران| ایران می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد

  • کد خبر: ۱۱۸۴۰۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
روایت وزیر اطلاعات از کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام‌عیار علیه ایران| ایران می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد
وزیر اطلاعات به کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام عیار علیه ایران با بهره‌مندی از ناتو‌های نظامی، فرهنگی، سیاسی، تروریستی و خرابکاری، در کنار ناتوی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: امروز ایران می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد.  

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، در سفر به استان گیلان، در جلسه شورای تأمین استان در رشت گفت: هدایت نقدینگی به سوی تولید یکی از مهمترین سیاست‌های دولت است.  

وزیر اطلاعات با گرامیداشت اعیاد ماه ذی‌الحجه و اشاره به حضور فعال و جهادی ریاست جمهوری و تلاش شبانه‌روزی مجموعه دولت گفت: برای حل مشکلات و مطالبات به‌حق مردم باید انقلابی و جهادی وارد عمل شد و تلاش کرد.  

حجت‌الاسلام خطیب، مبارزه با هرگونه فساد و زیاده‌خواهی را نیز از تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور عنوان کرد و افزود: مبارزه با فساد، رانت، قاچاق و ویژه‌خواری از اولویت‌های اصلی رسیدن به موفقیت در مسیر ارائه خدمات صادقانه به مردم محسوب می‌شود.  

وی هدایت نقدینگی به سوی تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری را از تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) دانست و گفت: دولت خود را موظف می‌داند برای جهت‌دهی سرمایه‌گذاری‌ها به سمت تولید و اشتغال شرایط لازم را فراهم کند.  

وزیر اطلاعات در ادامه به کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام عیار علیه ایران اسلامی با بهره‌مندی از ناتو‌های نظامی، فرهنگی، سیاسی، تروریستی و خرابکاری، در کنار ناتوی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: امروز ایران به عنوان قدرت بزرگ و تعیین کننده در منطقه با کمک تمامی ظرفیت‌ها در نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و کمک‌های فرهنگی و رسانه‌ای، به‌ویژه رسانه ملّی می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد.  

در این سفر حجت‌الاسلام و‌المسلمین خطیب وزیر اطلاعات، با نماینده، ولی فقیه در استان گیلان نیز دیدار و گفتگو کرد.  

وزیر اطلاعات در این دیدار، تلاش برای برقراری ارتباط با مردم و افزایش رضایت‌مندی آنان را بسیار مهم و ضروری خواند و افزود: ایجاد ارتباط سنجیده و متکی به مردم ضمن امیدآفرینی در جامعه، احساس مسئولیت را نیز در بین مردم افزایش می‌دهد.  

حجت‌الاسلام خطیب، ثمربخش بودن سیاست‌های تحولی دولت و نظام را نیازمند کمک و همراهی جامعه روحانیت، ائمه جمعه و جماعات و علما برشمرد و افزود: دولت مردمی و انقلابی با این همراهی و کمک می‌تواند با سوءاستفاده‌ها و زیاده‌خواهی‌ها مبارزه کرده و در راه موفقیت و رفاه جامعه و مردم گام بردارد.  

وزیر اطلاعات همچنین در بدو ورود به استان گیلان با حضور در گلزار شهدای رشت و قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدای گلگون کفن آرمیده در این گلزار ادای احترام کرد.  

حجت‌الاسلام خطیب، با حضور به ستاد خبری اداره کل اطلاعات گیلان ضمن پاسخگویی به تماس‌های مردمی، دستورات لازم را برای رسیدگی صادر کرد.  

شایان ذکر است؛ وزیر اطلاعات در این سفر، با خانواده شهید حسن عشوری، نخستین شهید مدافع امنیت استان گیلان دیدار و گفتگو کرد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->